#Throwbackthursday Rom & Choklad

För några månader sedan var vi på Rom och Chokladprovning hos Duane Dove här i Stockholm, och vilken lyckad kväll!

RomChokladprovning

Det där med romtillverkning var minsann, liksom chokladtillverkning, en hel vetenskap där genuint hantverk och kvalitet verkligen smakar bäst (och mest för den delen). Båda världarna har likheter med varandra och det är därför inte så konstigt att choklad och rom passar så bra ihop.

Att kombinera dryck och choklad är riktigt roligt och ännu roligare när det blir fullträff, och det blev det med choklad smaksatt med Apelsin tillsammans med en 12-årig rom Diplomático från Venezuela – WOW säger vi!
Både mjölkchoklad och mörk choklad med apelsinsmak passar utmärkt men vi måste säga att Willie’s Cacao Cuban Baracoa 65% ”Luscious Orange” med sin lena kakaokaraktär och fylliga apelsinsmak var den ultimata kombon.

WilliesCacao_Apelsin

Luscious Orange!

Vi gick därifrån nöjda och glada (jorå glada var vi allt) med ett lite bredare smakförråd och en ny choklad och dryckesfavoritkombo – Chokladlycka när den är som bäst!

Trevlig torsdag!

 

 

Är ni sugna på Rom & Chokladprovning? Spana in Duane’s hemsida Small Island Chocolates här.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s