Ekologisk choklad som tar oss tillbaka till ursprunget

AJALA_fontPå en resa till kärlekens huvudstad Paris, under Salon du Chocolat, besökte vi den mycket välsorterade chokladbutiken Kosak i Montmarte. Vi förälskade oss där i en fantastisk choklad med namnet Ajala som betyder ”ursprung” på Mayanska. Vi föll först för de vackra förpackningarna och det mindre formatet på 45g. Sedan blev vi positivt överraskande av smaken när vi fick prova dem av den otroligt inspirerande och chokladkunnige expediten.

Skärmavbild 2018-05-21 kl. 13.23.10

När vi kom hem till kontoret i Nacka igen så tog vi omgående kontakt med Ajalas tillverkare, en bean-to-bar producent från Brno, Tjeckien. Vi fick fantastiskt bemötande och prover skickades till oss med detsamma. Vi var varmt välkomna att sälja deras choklad, tillverkad småskaligt med endast kakaobönor och rörsocker. Ursprung på kakao och spännande smaksättningar som vi tidigare inte hade att erbjuda i vårt sortiment. Eko, reko och tillverkat med 100% kärlek!

Läs mer om de sorter vi valt att börja med och köp dem redan idag här

Skärmavbild 2018-05-21 kl. 14.24.04.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s